Afdeling 10 –11 (Fællesgrave - græsgravsteder med liggesten).  

 

Denne afdeling af kirkegården befinder sig midt på kirkegårdsområdet efter den store græsplæne. Området er fælles græsgravsteder med liggesten.  

 

Liggestenen er af størrelsen 50x60 cm. og er af granit. Overfladen skal være brændt spidshugget eller riffelhugget – behugningsgrad 3. Liggestenen er endvidere kun forsynet med inskription, samt gravstedsnummer, som er udført med dybt huggede bogstaver. Gravstedsnummeret er ligeledes anført nederst i højre hjørne.  Liggestenen vil blive lagt på kirkegårdens foranstaltning i plan med græsfladen.

 

Det er ikke tilladt at plante på gravene, men besøgende er velkomne til at sætte en buket i gravstedets vase eller lægge buketter på liggestenen.  

 

Udsmykningsreglement: 

 

    • Fra 1. april til 1. oktober er det ikke tilladt at sætte krukker eller anden udsmykning på stenen af hensyn til græsslåning. Disse vil kirkegårdspersonalet se dig nødsaget til at fjerne.  

 

    • I perioden 1. oktober – 1. maj er det dog muligt at lægge kranse eller sætte lys (dog ikke olie-eller solcellelamper). Granpyntning, eller andet, må ikke være stukket ned i plænen.  

 

Alt vedligeholdelse bliver udført af kirkegårdspersonalet.